Dag 2 – Dagverslag

Beste mama’s, papa’s, broers, zussen, grootouders, liefjes en sympathisanten

Het was weer een bewogen dag vandaag! ’s Morgens kwamen Arthur en Raymond Duval, 1 van de 4 stamhoofden, in het vierkant om de briefkwestie te bespreken. Arthur probeerde zijn postcontacten aan te spreken maar deze durfden de uitdaging niet aan! De bossen richting de nabijgelegen dorpen zijn namelijk zeer gevaarlijk!

De stoere KSA-ers durfden dit natuurlijk wel aan! Arthur’s contacten wilden ons wel opleiden. Ondanks dat jaloerse corrupte postbodes ons wilden dwarsbomen werden de sterke ksa-ers toch opgeleid tot fantastische postbodes! Er stak echter één iemand er boven uit: Nico Pauwels. Deze knaap bleek volgens de postbodes één van de beste postbodes ooit! Hij kreeg dan ook de zeer gevaarlijke missie om de dorpen te bezoeken.

Na een lange en vermoeiende reis kwam hij terug. Nico was toegetakeld maar over het algemeen in orde. De weg bleek echter, zoals de postbodes vreesden, zeer gevaarlijk. Nico bracht een boodschap mee waarin stond dat de leenheren van de dorpen zelf zouden langskomen.

Omdat we dus moesten wachten op de leenheren hebben we fantastische waterspelletjes gespeeld. De verfrissing deed voor iedereen enorm veel deugd.

‘s Avonds kwamen de leenheren aan, ze waren echter zeer erg toegetakeld. Ze konden met hun laatste adem nog vertellen dat ze op hun weg overvallen waren door een dief met een leger dat volledig zwart was! Nadat ze dit verteld hadden vielen ze flauw om daarna afgevoerd te worden naar de lieftallige Marijke. Hopelijk bezwijken ze niet aan hun verwondingen!

Om nog meer te weten te komen over de dief, riep Arthur Edgard Tekenaar. Edgard is één van de beste robotfoto-tekenaars van heel Camelot. Hij kon ons echter niet helpen omdat de verstrooide man zijn boek kwijt was, of misschien zelfs gestolen! Arthur kwam dan met het idee om zelf een nieuw boek samen te stellen. Dat viel in de smaak bij Edgar Tekenaar. Hij riep dan ook enkele vrienden op waardoor we het boek wederom konden herschrijven.

Er volgde een vergadering met Arthur en alle stamhoofden om de nieuwe robotfoto te bespreken. De stamhoofden vonden dat deze hen bekend voorkwam maar ze konden er toch geen naam op plakken. Vooraleer ze verder konden nadenken werd Arthur zeer ziek! Arthur begon bloed op te hoesten en werd dan ook meteen naar de lieftallige Marijke gebracht. Marijke zag echter meteen dat het te ernstig was en er moest dan ook gezocht worden naar een betere manier! Merlijn de fantastische tovenaar is de enige die onze koning kan redden! Merlijn is echter zoek!

Er is rest ons dus geen andere optie dan morgen op zoek te gaan naar Merlijn! Allez, we hebben dus nog veel werk voor de boeg!

 

Groeten uit het zonnige Camelot